Reparatie, Onderhoud & Verzekeringen

Reparatie

Ervaar je problemen met jouw Cycly? Onze gecertificeerde monteurs komen bij jou op locatie langs om de reparatie aan jouw Cycly uit te voeren.

Wanneer jouw Cycly niet ter plekke door onze monteur gerepareerd kan worden, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats en zorgen wij direct voor een vervangende e-bike.

Onderhoud

Een e-bike heeft preventief onderhoud nodig en daar dien je normaal gesproken rekening mee te houden, maar niet bij Cycly. Om jouw Cycly een zo lang mogelijke levensduur te geven raden wij je aan om gebruik te maken van onze service.

In ons abonnement zitten een aantal preventieve service/onderhoudsbeurten per jaar in het pakket. Wanneer je jouw Cycly koopt of least kan er uiteraard een servicepakket bij worden afgesloten.

Verzekering

Via onze partner Mmobility bieden wij een WA+ verkeersongevallen opzittende verzekering aan. Bij onze abonnementsvorm  is deze verzekering standaard inbegrepen. Wanneer je een Cycly los aanschaft of gebruik maakt van Financial Lease is deze service uiteraard optioneel te verkrijgen.

WA + Verkeersongevallen opzittende verzekering

Je bent verzekerd voor schade die je werknemer met een Cycly toebrengt aan derden alsook letschelschade van de werknemer zelf. Kortom; als werkgever heb je het risico voor je bedrijf en voor je werknemer perfect geregeld.

Wettelijke Aansprakelijkheid dekking

Je bent verzekerd voor schade die werknemer als bestuurder van de Cycly toebrengt aan een derde en waarvoor de werkgever aansprakelijk gesteld kan worden.

Deze schade is uitgesloten van de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Omdat een e-bike wordt gezien als een motorvoertuig en toegebrachte schade aan derden door een motorvoertuig is op een AVB uitgesloten.

Verkeersongevallen Opzittende verzekering

De werknemer is hierbij verzekerd bij een verkeersongeval met de Cycly voor blijvend letsel of overlijden en krijgt hiervoor een vergoedend bedrag uitgekeerd.

wij samen met:

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en meer.

© 2021 Cycly is Proudly Powered by Ninetyseven Agency.