Getir bezorger worden

elektrische fiets leasen

Getir is een bezorgingsdienst die – afhankelijk van je locatie – binnen enkele minuten eten of boodschappen aan je deur levert. Het ruime aanbod van Getir bestaat uit meer dan 1500 producten, waardoor er voor elk wat wils is. Je krijgt in de app enkel producten te zien die op dat moment voorradig zijn, dus je krijgt altijd precies wat je bestelt.

Getir is een duurzaam bedrijf dat maaltijden enkel met fietsen of e-scooters levert. Als bezorger bij Getir werk jij minimaal 16 uur per week volgens een mooi uurloon. Daarnaast geniet je nog van extra voordelen zoals verzekeringen en een mooie fooi.

Ben jij nog op zoek naar een goede bezorgfiets om bestellingen mee rond te brengen? Kijk dan zeker eens op onze website. Bij Cycly vind je namelijk comfortabele bezorgfietsen.

 

Wat je gaat doen als Getir bezorger

Werken bij Getir is voor iedereen een groot plezier. Je kan er als bezorger werken, maar ook als magazijnmedewerker. Getir werkt aan de hand van een uursalaris, zo krijg jij een mooie verloning voor jouw verrichte werk.

Je kan er dus voor kiezen om in een G-store te werken. Daar maak je bestellingen van klanten klaar en houd je de winkels netjes. Daarnaast kan je als bezorger bij Getir ook de boodschappen tot aan de deur van de klanten brengen. Met een mooie glimlach vorm jij het uithangbord van Getir. Dankzij de doorgroeimogelijkheden bij Getir start jij elke werkdag gemotiveerd en goedgezind.

Hoeveel verdien ik als Getir bezorger?

Bij Getir krijg je een marktconform all-in uurloon van € 13,75, ongeacht of je veel of weinig bestellingen moet doen. Zo ben je ook op rustige dagen zeker van een mooi loon. Dit uurloon is inclusief reserveringen, zoals onder andere een maandelijks uitbetaalde vakantietoeslag van 8,33% en vakantie uren (10,82%). Bij Getir kun je bovenop je mooie salaris ook een fooi verdienen! Dit zorgt voor een mooie en extra motivatie.

Hoeveel uren moet ik minimaal werken als bezorger bij Getir?

Werken als bezorger bij Getir kent heel veel voordelen. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen voor jou opgesomd:

 • Een mooi uurloon
 • Veel vrijheid
 • Je bent veel buiten tijdens het werk
 • Veel afwisseling, geen dag is dezelfde
 • Je komt veel in contact met mensen
 • Je werkt samen met andere jongeren
 • Je tovert een glimlach op het gezicht van onze klanten

Nog niet overtuigd? Zoek dan online eens naar reviews die werknemers over Getir schreven. 

In welke steden kan ik Getir bezorgen worden?

Getir is op een relatief korte tijd hard gegroeid. Het bedrijf is ondertussen al in veel verschillende steden actief. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende steden waarin Getir actief is:

 • Amstelveen
 • Amsterdam Breda
 • Den Haag
 • Leiden 
 • Eindhoven
 •  Utrecht 
 • Rotterdam 
 • Tilburg

Indien jij in de buurt van één van deze steden woont, kan jij gemakkelijk bij Getir aan de slag gaan. Via hun website kan jij je snel en eenvoudig aanmelden als bezorger.

Hoe wij jou helpen als bezorger

Bij RideCycly kan jij comfortabele en kwalitatieve bezorgfietsen kopen, huren en leasen. Via onze site kan je een bezorgfiets volledig naar jouw wens samenstellen. Nadat je de kleur van de fiets gekozen hebt, kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze wordt zo snel mogelijk beantwoord door ons team, waardoor jij al heel gauw een beeld krijgt van de kostprijs van jouw elektrische Cylcy. Nadat je de fiets hebt betaald, wordt je fiets zo snel mogelijk geleverd door ons team.

Via Cylcy kan jij een bezorgfiets kopen die ideaal is voor het rondbrengen van bestellingen voor Getir, of voor andere bezorgbedrijven. Veel bezorgers verkiezen tegenwoordig een elektrische fiets boven een auto of een scooter, want dankzij een elektrische fiets heb je geen brandstofkosten meer. Hierdoor kan je als bezorger veel goedkoper rondrijden. Niet alleen bespaar je op brandstofkosten, je wint ook op snelheid. Je bent namelijk veel beweeglijker en sneller met je elektrische fiets in grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. Zo kan jij meer bestellingen doen, en dus beter werk leveren als bezorger.

Je bent overigens niet alleen sneller in een drukke stad, je bent ook milieubewuster aan het rondrijden dankzij een elektrische fiets. Met behulp van een elektrische fiets van Cycly stoot je geen schadelijke stoffen uit tijdens het rondbrengen van jouw orders. Zo draag ook jij jouw steentje bij aan een betere wereld!