Elektrische fietsen in Utrecht

Welkom bij onze uitgebreide selectie van elektrische bezorgfietsen, beschikbaar om te huren, leasen of te kopen in Utrecht! Of u nu een kleine of grote onderneming heeft, wij hebben de perfecte elektrische bezorgfiets voor u om uw producten op een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier te bezorgen.

Onze bezorgfietsen zijn speciaal ontworpen voor het bezorgen van goederen en diensten. Dankzij de krachtige elektrische motor kunt u gemakkelijk heuvels beklimmen, lange afstanden afleggen en uw producten snel en zonder inspanning bezorgen. Dit maakt het niet alleen een handige optie voor ondernemingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, maar ook voor ondernemingen die op zoek zijn naar een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor hun bezorgdiensten.

Bovendien bieden wij verschillende opties aan om een elektrische bezorgfiets bij ons te huren, leasen of kopen, zodat u altijd een optie kunt vinden die past bij uw budget en behoeften. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste fiets en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de beste keuze te maken.

Elektrische fiets huren in Utrecht voor de lange termijn.

Als ondernemer is het belangrijk om altijd op zoek te zijn naar manieren om uw bedrijf te verbeteren en kosten te besparen. Het huren van een elektrische fiets kan een uitstekende manier zijn om beide doelen te bereiken.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een duurzame manier van transport? Dan zijn de elektrische fietsen van Cycly perfect voor jou! Bij Cycly huur je al een elektrische (bezorg) fiets vanaf €5 euro per dag. 

Hoe wij ondernemers in en rondom Utrecht helpen

Ten eerste, door het huren van een elektrische fiets, hoeft u geen grote initiële investering te doen in het aanschaffen van een fiets. U kunt in plaats daarvan de fiets huren voor de duur van uw project of bezorgservice en betalen voor de tijd dat u deze daadwerkelijk gebruikt. Dit betekent dat u niet vastzit aan een lange termijn contract en u altijd de flexibiliteit heeft om uw fiets te upgraden of te downgraden afhankelijk van uw veranderende behoeften.

Ten tweede, door het gebruik van een elektrische fiets in plaats van een auto of bestelbus, kunt u kosten besparen op brandstof, verzekeringen en onderhoud. Bovendien is het gebruik van een elektrische fiets een duurzame optie, wat kan bijdragen aan uw bedrijfsimago en het aantrekken van klanten die waarde hechten aan milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

Tot slot kan het huren van een elektrische fiets ook helpen bij het verminderen van het verkeer in de stad, het verbeteren van de luchtkwaliteit en het verminderen van de verkeersopstoppingen, waardoor uw bezorgservice sneller en efficiënter kan werken.

Kortom, het huren van een elektrische fiets kan een slimme zet zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar manieren om hun bedrijfskosten te verlagen, hun efficiëntie te verbeteren en hun impact op het milieu te verminderen.

Financial lease

Modellen vanaf (+ €250 aanbetaling)
79
65 P/ maand (excl. BTW)
 • Bezit je e-bike na 24 maanden
 • Gratis personalisatie en levering
 • Service en onderhoud optioneel
 • All-in verzekering optioneel
Meest gekozen

Abonneren

Modellen vanaf
129 P/ maand (excl. BTW)
 • Huur je e-bike op wekelijkse basis
 • Annuleren wanneer jij wilt
 • Inclusief service & onderhoud
 • Inclusief all-in verzekering

Kopen

Modellen vanaf
1699
1599 (excl. BTW)
 • Koop je e-bike direct
 • Inclusief garantie
 • Onderhoud en verzekering optioneel
 • Gratis personalisatie en levering

E-bike leasen in Utrecht

Een elektrische bezorgfiets leasen kan een uitstekende optie zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor hun bezorgdiensten. Door een bezorgfiets te leasen, betaal je een vast maandelijks bedrag in plaats van een grote som geld upfront voor de aanschaf van de fiets. Dit geeft je de flexibiliteit om de fiets te gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud en reparaties, aangezien deze zijn inbegrepen in de lease-overeenkomst.