Een elektrische fiets huren, kopen of leasen in Tilburg.

Tilburg bruist van de levendige cultuur en vele bezienswaardigheden. Deze stad kent veel gastvrije bewoners en krijgt jaarlijks ook duizenden toeristen over de vloer. En wat hebben al die mensen gemeen? Juist ja, een hongerige maag!

Zo een hongerige maag kan het snelst gevuld worden door bezorgers die maaltijden aan huis leveren of aan het hotel waar de toeristen verblijven. Maar hoe kan je als bezorger snel maaltijden leven in een drukke stad zoals Tilburg? 

We zullen je niet langer in spanning houden: een elektrische bezorgfiets is dé ideale manier om bestellingen rond te brengen in Tilburg, of in andere steden. Maar waarom is dat zo, en waar kan je zo een elektrische bezorgfiets kopen? En wat met het onderhoud? Dat leggen we jou in dit artikel uit.

Een elektrische fiets leasen, huren of kopen in Tilburg

Financial lease

Modellen vanaf (+ €250 aanbetaling)
79
65 P/ maand (excl. BTW)
 • Bezit je e-bike na 24 maanden
 • Gratis personalisatie en levering
 • Service en onderhoud optioneel
 • All-in verzekering optioneel
Meest gekozen

Abonneren

Modellen vanaf
129 P/ maand (excl. BTW)
 • Huur je e-bike op wekelijkse basis
 • Annuleren wanneer jij wilt
 • Inclusief service & onderhoud
 • Inclusief all-in verzekering

Kopen

Modellen vanaf
1699
1599 (excl. BTW)
 • Koop je e-bike direct
 • Inclusief garantie
 • Onderhoud en verzekering optioneel
 • Gratis personalisatie en levering

De voordelen van een elektrische bezorgfiets

Een elektrische bezorgfiets is het beste en makkelijkste vervoermiddel om maaltijden rond te brengen in de stad. Maar waarom is dat zo?

 • Besparen van kosten: Door gebruik te maken van elektrische bezorgfietsen, kan je als bezorger veel kosten besparen. Elektriciteit om je fiets op te laden is namelijk goedkoper dan fossiele brandstoffen, waardoor je je dus goedkoper kan verplaatsen dan als je de scooter of de wagen zou nemen. Ook het onderhoud en herstellingen aan een elektrische fiets zijn veel goedkoper. Zeker bij de bezorgfietsen van Cycly, want bij ons kun je optioneel een onderhoudsservice bij jouw bezorgfiets nemen.
 • Makkelijker verplaatsen: Tilburg is een drukke stad waar veel verkeer aanwezig is. Gelukkig heb je hier met een fiets niet langer last van, omdat je je met een elektrische fiets veel sneller en makkelijker door de stad kunt verplaatsen. Zo heb je minder tijd nodig per bestelling, want time is money, weet je wel?
 • Gezonde beweging: Tot slot is een elektrische bezorgfiets ook een gezonder en minder schadelijk alternatief dan een scooter of een auto. Je stoot niet alleen geen giftige stoffen uit, je stimuleert ook je eigen gezondheid. Fietsen is namelijk heel goed voor je en zorgt voor een gezondere levensstijl.

Kopen, huren of toch leasen?

Bij Cycly willen we elektrische bezorgfietsen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kan je bij ons kiezen uit 3 verschillende formules. Voor zij die een mooi spaarboekje hebben en meteen hun fiets willen afbetalen, bieden we de optie tot kopen aan. Maar voor diegene die liever maandelijks hun bezorgfiets afbetalen, bieden we de leasingoptie aan. Zo heb je op een termijn van nauwelijks 2 jaar je bezorgfiets volledig afbetaald, zonder bijkomende kosten! Voor de twijfelaars en/of bezorgers die maar voor een korte periode een fiets nodig hebben, bieden we de mogelijkheid tot huren aan. Voor iedereen keuze dus!

Een elektrische fiets moet je goed onderhouden

Hoewel een fiets weinig onderhoud nodig heeft, is het aangeraden om regelmatig je fiets te laten nakijken door iemand die hierin gespecialiseerd is. Zo gaat je fiets langer mee en heb je minder kans op onverwachte problemen.

Maar hoe kun je een elektrische fiets goedkoop laten onderhouden? Het is net hier dat de sterkte van Cycly om de hoek komt kijken! Wij bieden namelijk bij elk van onze 3 formules de optie tot onderhoud en kosteloze herstellingen aan. In ons huurabonnement zitten een aantal preventieve service- en onderhoudsbeurten per jaar in het pakket. Wanneer je een Cycly koopt of leaset kan je er optioneel een servicepakket bij afsluiten. Dit raden we aan iedere klant aan, omdat je zo altijd zorgeloos de weg op kan.

De garantie op jouw Cycly

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs staan dag en nacht voor jou klaar. Zij komen bij jou op locatie langs om de nodige reparaties aan jouw Cycly uit te voeren. Wanneer jouw Cycly niet ter plekke door onze monteur gerepareerd kan worden, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats en zorgen wij direct voor een vervangende e-bike. Zo kan jij weer direct aan de slag om bestellingen te bezorgen en loop je dus geen geld mis!