Elektrische fietsen in Rotterdam

Bij Cycly staat het gemak van bezorgers voorop. Daarom bieden wij elektrische fietsen van hoge kwaliteit aan, waarmee bezorgers hun goederen op een efficiënte en duurzame manier kunnen vervoeren. Door te kiezen voor elektrische fietsen, kunnen bezorgers zich snel en gemakkelijk door het verkeer bewegen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een schoner milieu. Onze fietsen zijn speciaal ontworpen voor bezorgers en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen om hun werk op de wegen van Rotterdam zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. We zullen er ook altijd voor zorgen dat bezorgers in Rotterdam de beste middelen hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Bij Cycly bieden wij onze klanten de keuze uit drie opties om een fiets in hun bezit te krijgen. Ten eerste is het mogelijk om een elektrische fiets te huren, ideaal voor mensen die slechts tijdelijk gebruik willen maken van de fiets. Daarnaast is er de optie om de elektrische fiets te leasen, waarbij de kosten verspreid worden over een langere periode en jij altijd gebruik kan maken van een up-to-date fiets. Tot slot kan er ook gekozen worden om een elektrische fiets van Cycly te kopen, wat ideaal is voor mensen die langdurig gebruik willen maken van hun fiets en deze helemaal naar hun eigen wensen willen aanpassen. Bij Cycly streven we ernaar om voor elke klant een passende oplossing te bieden, zodat zij altijd veilig, comfortabel en duurzaam kunnen fietsen.

 

Wil jij graag meer informatie ontvangen over de elektrische fietsen van Cycly? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen met een antwoord.

 

Een elektrische fiets leasen, huren of kopen in Rotterdam

Financial lease

Modellen vanaf (+ €250 aanbetaling)
79
65 P/ maand (excl. BTW)
 • Bezit je e-bike na 24 maanden
 • Gratis personalisatie en levering
 • Service en onderhoud optioneel
 • All-in verzekering optioneel
Meest gekozen

Abonneren

Modellen vanaf
129 P/ maand (excl. BTW)
 • Huur je e-bike op wekelijkse basis
 • Annuleren wanneer jij wilt
 • Inclusief service & onderhoud
 • Inclusief all-in verzekering

Kopen

Modellen vanaf
1699
1599 (excl. BTW)
 • Koop je e-bike direct
 • Inclusief garantie
 • Onderhoud en verzekering optioneel
 • Gratis personalisatie en levering
Rotterdam

Een elektrische fiets leasen in Rotterdam

Als bedrijf in Rotterdam wilt u natuurlijk dat uw werknemers snel, efficiënt en duurzaam op hun werk kunnen komen of hun werk kunnen uitvoeren. Een elektrische fiets kan hierbij uitkomst bieden. Bij Cycly bieden wij verschillende mogelijkheden om elektrische fietsen te leasen voor uw werknemers. Met een leasecontract hoeft u niet in één keer een grote investering te doen en kunt u de kosten over een langere periode spreiden. Daarnaast zijn onze fietsen van hoge kwaliteit en worden ze goed onderhouden, zodat uw werknemers veilig en comfortabel kunnen fietsen. Door te kiezen voor een elektrische fiets van Cycly draagt uw bedrijf ook bij aan een schonere en gezondere stad. Neem contact met ons op om te bespreken welke opties het beste passen bij uw bedrijf en uw werknemers.