Een elektrische fiets leasen

elektrische fiets leasen

Bij Cycly kan je elektrische fietsen leasen zonder zorgen en hoge kosten. Je betaalt maandelijks een klein bedrag, waardoor je na de leasetermijn van 24 maanden volledig eigenaar bent van de elektrische fiets. Ons team staat altijd voor jou klaar. Zo ben je verzekerd van goed onderhoud en een lange levensduur van je geleasede fiets. Een elektrische fiets leasen was nog nooit zo eenvoudig!

Elektrische bezorgfiets leasen

Het leasen van een elektrische bezorgfiets bij Cycly is dé ideale manier voor bezorgers om hun bestellingen snel en veilig rond te brengen. Onze fietsen zijn ontworpen voor een snelle bezorging en een maximaal comfort. Een e-bike bezorgfiets kan je bij ons aan voordelige tarieven leasen, waardoor je steeds de baan op kan zonder onverwachte problemen of defecten. Alle onderdelen van onze e-bike bezorgfietsen zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo kan jij als bezorger veel probleemvrije kilometers maken.

Elektrische fiets leasen zonder BKR

Je kan bij ons een fiets leasen zonder BKR, omdat wij geen BKR-verplichting voeren. Bij Cycly is het dus voor iedereen mogelijk om een elektrische fiets te leasen zonder BKR. Onze missie is om iedereen te voorzien van een betaalbare en kwaliteitsvolle elektrische fiets. Daarom krijgt iedereen bij ons de kans om een fiets te leasen.

De voordelen van een elektrische fiets leasen

Het leasen van een elektrische fiets kent tal van voordelen. Zo kan iedereen dankzij onze eenvoudige lease formule een elektrische fiets bezitten, zonder eerst een groot bedrag te hoeven betalen. Je betaalt bij ons op maandelijkse basis een klein bedrag gedurende een periode van 48 maanden. Aan het einde van deze periode is de leasefiets helemaal van jou, zonder bijkomende kosten. Hierdoor moet je geen grote betaling in één keer doen, zoals bij de reguliere aankoop van een elektrische fiets.

Daarnaast heb je dankzij een elektrische fiets geen brandstofkosten meer. Hierdoor kan je als bezorger of als vrijetijdsfietser veel goedkoper rondrijden. Niet alleen bespaar je op brandstofkosten, maar je wint ook op het vlak van snelheid. Je bent namelijk veel beweeglijker en sneller met je elektrische fiets in grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. Zo kan je meer bestellingen doen, en dus meer verdienen als bezorger. Of je kan als vrijetijdsfietser sneller naar je favoriete restaurantje in de stad fietsen.

Je bent overigens niet alleen sneller in een drukke stad, je bent ook milieubewuster aan het rondrijden dankzij een elektrische fiets. Met behulp van een elektrische fiets van Cycly stoot je geen schadelijke stoffen uit tijdens je verplaatsingen. Zo draag ook jij je steentje bij aan een betere wereld.

Wanneer je bij ons een fiets leaset, kan je ervoor kiezen om een optioneel verzekerings- en onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit werkt heel voordelig, aangezien onze reparateurs dan snel en zorgvuldig jouw fiets komen herstellen bij eventuele problemen. Zo ben jij in no-time weer klaar om rond te fietsen én moet je geen torenhoge rekening betalen bij een veel te dure fietsenmaker.

Bij Cycly kan je er ook voor kiezen om je leasefiets helemaal om te toveren in de huisstijl van je bedrijf. Het mooie design van onze fietsen trekt vaak de aandacht van voorbijgangers. Zo zorg je al rijdend voor gratis publiciteit voor jouw bedrijf. Toch mooi meegenomen…

Wat kost het leasen van een elektrische fiets?

Wij vinden het belangrijk dat je als klant niet voor onverwachte kosten komt te staan. Daarom zijn we bij Cycly heel transparant over onze prijzen en wat de kosten zijn om een elektrische fiets te leasen. Bij ons kan je kiezen voor 1 pakket als je een elektrische bezorgfiets wilt leasen. Dit pakket start al vanaf slechts 65 euro per maand, exclusief BTW. Je dient wel een voorafbetaling van 250 euro te doen. 

Dankzij dit voordelige pakket kan jij je elektrische bezorgfiets voordelig leasen over een periode van 24 maanden. Na deze periode van 2 jaar is de fiets helemaal van jou! Het pakket bevat ook een volledig gratis personalisatie van jouw fiets wanneer we hem komen afleveren.

Een e-bike heeft preventief onderhoud nodig en daar dien je normaal gesproken rekening mee te houden, maar niet bij Cycly. Om jouw e-bike een zo lang mogelijke levensduur te geven raden wij je aan om gebruik te maken van onze service en ons onderhoud. Dit kan je optioneel toevoegen aan je leasecontract. Zo kan jij steeds zonder problemen de baan op.

Bovendien bieden wij ook een WA+ verkeersongevallenverzekering aan. Dit gebeurt via onze partner Mmobility. Hierdoor ben je verzekerd voor schade die je werknemer met een Cycly toebrengt aan derden alsook letselschade van de werknemer zelf. Kortom, als werkgever heb je het risico voor je bedrijf en voor je werknemer perfect geregeld door gebruik te maken van onze optionele verzekering.

Elektrische fiets leasen maandelijks opzegbaar?

Bij Cycly kan je er voor kiezen om je abonnement vrijblijvend op te zeggen als je voor de optie kiest om een fiets te huren. Hierdoor kom je als klant nooit in betalingsmoeilijkheden. Kies je voor onze lease formule dan ga je een contract voor 2 jaar met ons aan. Tussentijds opzeggen is hierbij niet mogelijk

Fiets leasen voor privégebruik

Bij Cycly kan je zowel een fiets leasen voor zakelijk als voor privégebruik. Wanneer je als particulier een fiets wil leasen, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de zakelijke of vrijetijds Cycly te leasen. Zo ben je verzekerd van een optimaal comfort tijdens je fietstochtjes. Fietsen was nog nooit zo leuk dankzij de elektrische fietsen van Cycly. 

Ook bij deze leasingformule kan je er optioneel voor kiezen om het onderhoud en de service door ons te laten uitvoeren. Zo ben jij steeds onderweg met een private lease fiets die probleemloos rijdt. Indien je toch te maken krijgt met een defect aan je fiets, kan je ons steeds bereiken om een reparatie moment af te spreken. Onze monteurs staan altijd binnen 48 uur aan je deur. Zo kan jij in een mum van tijd weer genieten van heerlijke en comfortabele fietsroutes.