Elektrische fiets in Den Haag

Den Haag is de op twee na grootste stad van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Geen wonder dus dat deze grote stad heel wat inwoners telt. Den Haag staat vooral bekend als de ‘politieke hoofdstad’ van ons land. De zetel van de Nederlandse regering, het Koninklijk Huis, het parlement en verschillende internationale organisaties zijn allemaal gelegen in Den Haag. 

Maar hoe kan je als inwoner van een grote stad zoals Den Haag het snelst eten krijgen? Juist ja, door te bestellen bij afhaalrestaurants. En dat eten wordt op zijn beurt snel geleverd door bezorgers – vaak héél snel zelfs. Maar hoe kun je als bezorger nu het snelst maaltijden bezorgen en dus meer hongerige klanten bedienen – of met andere woorden: hoe kun je als bezorger meer geld verdienen? Dat leggen we je hieronder uit!

Een elektrische fiets leasen, huren of kopen in Den Haag

Financial lease

Modellen vanaf (+ €250 aanbetaling)
79
65 P/ maand (excl. BTW)
 • Bezit je e-bike na 24 maanden
 • Gratis personalisatie en levering
 • Service en onderhoud optioneel
 • All-in verzekering optioneel
Meest gekozen

Abonneren

Modellen vanaf
129 P/ maand (excl. BTW)
 • Huur je e-bike op wekelijkse basis
 • Annuleren wanneer jij wilt
 • Inclusief service & onderhoud
 • Inclusief all-in verzekering

Kopen

Modellen vanaf
1699
1599 (excl. BTW)
 • Koop je e-bike direct
 • Inclusief garantie
 • Onderhoud en verzekering optioneel
 • Gratis personalisatie en levering

De voordelen van een elektrische bezorgfiets

 

Zonet schreven we al dat elektrische bezorgfietsen het beste en voordeligste vervoermiddel zijn om bestellingen rond te brengen als bezorger in Den Haag. Maar waarom dat zo is leggen we je hieronder kort even uit:

 

 • Kostenbesparing: Als je gebruik maakt van elektrische bezorgfietsen kan je eenvoudig veel kosten besparen in vergelijking met andere bezorgmethoden, zoals het bezorgen met een auto of een scooter. Elektriciteit is namelijk goedkoper dan fossiele brandstoffen, waardoor je je dus goedkoper kan verplaatsen. Ook het onderhoud van een elektrische fiets is veel makkelijker en goedkoper, zeker bij de bezorgfietsen van Cycly.
 • Flexibel verplaatsen: Naast het besparen van kosten, kan je je met een elektrische fiets veel sneller en makkelijker verplaatsen door de stad. Zo bespaar je veel tijd per bestelling, want time is money, weet je wel?
 • Gezonder alternatief: Tot slot is een bezorgfiets ook een gezonder alternatief dan een auto of een scooter. Niet alleen stoot je geen schadelijke stoffen uit, je bevordert ook je lichamelijke gezondheid. Op de fiets gebruik je namelijk heel wat spieren!

Een elektrische fiets leasen in Den Haag

Na het lezen van de bovenstaande voordelen van een elektrische bezorgfiets ben je vast al overtuigd dat je er eentje wilt kopen. Maar toch is er misschien nog 1 ding dat je weerhoudt om een elektrische bezorgfiets te kopen: de prijs. Daarom laten wij jou graag kennis maken met de elektrische fietsen van Cycly. Onze fietsen kan je niet alleen kopen, maar ook huren of leasen. Zo kan je zelf beslissen welke formule het best bij jou en je budget past. Handig toch?

De service die wij bezorgers in Den Haag bieden

Bij Cycly denken we zo veel mogelijk aan jouw veiligheid. Daarom verkopen en verhuren we enkel de beste fietsen. Dankzij onze kwaliteitsgarantie kunnen wij jou verzekeren van een probleemloos gebruik. Toch kan het zo zijn dat je met een zeldzaam of onverwacht probleem te maken krijgt, maar ook dan staat ons hele team voor jou klaar!

Bij Cycly staat klanttevredenheid op nummer 1. Wij willen dan ook dat al onze klanten kunnen genieten van probleemloze en fijne kilometers. Onze missie om elke bezorger zo tevreden mogelijk te maken met onze bezorgfietsen, start al voordat je een fiets koopt, huurt of leaset bij ons. 

Ons serviceteam kijkt dan ook elke fiets eerst volledig na voordat deze meegegeven wordt aan jou. Maar daar houdt het niet bij op. Ook tijdens jouw bezorguren staan wij dag en nacht klaar voor jou.  Mocht er een defect of een probleem zijn met jouw bezorgfiets, dan staan wij binnen maximaal 48 uur aan jouw deur om je fiets te repareren. Indien de reparatie niet ter plekke kan gebeuren, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats. Je krijgt dan onmiddellijk een nieuwe bezorgfiets ter beschikking, waardoor je weer snel bestellingen kan bezorgen.

Zoals eerder gezegd kan je bij Cylcy een bezorgfiets kopen, leasen, maar ook huren. In ons huurabonnement zitten een aantal preventieve service- en onderhoudsbeurten per jaar in het pakket. Wanneer je een Cycly koopt of leaset kan je er optioneel een servicepakket bij afsluiten. Dit raden we aan iedere klant aan, omdat je zo steeds zorgeloos de weg op kan.