Elektrische fiets huren

elektrische fiets huren

Bij Cycly kan je een elektrische fiets huren zonder zorgen en hoge kosten. Je hoeft enkel op maandelijkse basis een klein bedrag te betalen. Ons team staat tijdens jouw huurperiode altijd voor jou klaar. Tijdens je huurtermijn krijg je gratis service en onderhoud aangeboden door ons. Daarnaast kan je tijdens je huurperiode ook van een kosteloze all-in verzekering gebruik maken. Een e-bike huren was nog nooit zo eenvoudig!

Elektrische fiets huren in Amsterdam

Cycly zelf is gevestigd in Amsterdam. Je kan bij ons dus makkelijk een elektrische fiets huren om te gebruiken in de regio van Amsterdam. Daarnaast zijn wij ook in tal van andere steden operationeel. Dit wil zeggen dat je dus gerust een electrische fietsen kan huren om in andere steden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Rotterdam.

De kosten van een elektrische fiets huren bij Cycly

Wij vinden het belangrijk dat je als klant niet voor onverwachte kosten komt te staan. Daarom zijn we bij Cycly heel transparant over onze prijzen en wat de kosten zijn om een elektrische fiets te huren. Wij bieden jou als klant 1 pakket aan, waarin je nog een keuze hebt tussen verschillende modellen. Het kost je bij Cycly slechts 129 euro per maand (exclusief BTW) om een elektrische fiets te huren. 

Deze huurprijs ligt erg laag voor een elektrische fiets, aangezien wij jou veel meer bieden dan alleen de fiets. Wanneer je een fiets bij Cycly huurt, krijg je bovenop de fiets volledig gratis onderhoud en service. Dit houdt in dat wij jouw huurfiets komen herstellen indien er defecten of mankementen optreden gedurende je leenperiode. Onze gecertificeerde monteurs komen bij jou op locatie langs om de reparatie aan jouw Cycly uit te voeren. 

Wanneer jouw Cycly niet ter plekke gerepareerd kan worden door onze monteur, nemen wij jouw huurfiets mee naar onze werkplaats en zorgen wij onmiddellijk voor een vervangende e-bike. Zo kan jij weer in een mum van tijd genieten van zorgeloze fietstochtjes. 

Naast onze uitstekende service, voorzien wij jouw huurfiets ook van een WA+ verkeersongevallenverzekering. Dit gebeurt via onze partner Mmobility. Hierdoor ben je verzekerd voor de schade die je met een Cycly toebrengt aan derden, alsook letselschade ten aanzien van jezelf. De kosten van de huur van een elektrische Cycly fiets zijn zeer laag, omdat wij jou als huurder tal van extra’s bieden bovenop de fiets. Kortom, je kan dankzij de inbegrepen verzekeringen en onderhoud steeds zorgeloos op pad met je huurfiets.

De voordelen van een elektrische fiets huren

Een elektrische fiets huren is voor veel mensen erg handig, want huren kent namelijk heel wat voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld kopen of leasen. Zeker wanneer je ergens op vakantie of citytrip bent kan het heel leuk en handig zijn om een fiets te huren. Je hoeft in dat geval geen grote bedragen uit te geven om een fiets te kopen die je later misschien toch niet meer zal gebruiken of mooi vindt. Het is dus veel interessanter om simpelweg een fiets huren (wat je veel minder geld kost en minder zorgen oplevert). 

Wanneer je bij Cycly een fiets huurt om bijvoorbeeld eten te bezorgen in  Amsterdam, ben je verzekerd van een probleemloos gebruik. Dankzij onze inbegrepen service en verzekering kan jij zonder angst of zorgen je elektrische bezorgfiets volop gebruiken. Uiteraard kan je een elektrische fiets van Cycly ook voor andere doeleinden gebruiken. Indien je zelf niet over een goede fiets beschikt, maar in de zomermaanden graag met de fiets naar het werk gaat, kan je tijdens de zomer een fiets huren bij ons. Zo hoef je enkel maandelijks een klein bedrag te betalen en ben je bovendien verzekerd van een fiets zonder gebreken. Ons onderhoudsteam kijkt namelijk elke fiets geregeld volledig na. Een fiets huren kan dus vele malen voordeliger zijn, wanneer je slechts in bepaalde periodes van het jaar gebruik maakt van een fiets. Zo kan je simpelweg voor die periodes een fiets van Cycly huren en moet je geen grote investeringen maken om zelf een elektrische fiets aan te kopen die je niet vaak genoeg gebruikt.

Hoe gaat een elektrische bezorgfiets huren te werk?

In ons huuraanbod vind je, naast de zakelijke en de vrijetijds Cycly, ook de bezorg Cycly terug. Deze elektrische bezorgfiets is ideaal voor iedereen die opzoek is naar een goedkope e-bike om te huren. Dankzij deze e-bike kan jij vlot en comfortabel de bestellingen van jouw klanten rondbrengen. Ons huurpakket bevat ook hier onderhoud & services en een all-in one verzekering. Zo kan jij met een gerust hart je bestellingen rondbrengen in de stad waar jij woont en werkt.

Elektrische fiets huren maandelijks opzegbaar?

Bij Cycly kan je met een gerust hart een elektrische fiets huren. Wij zijn heel open over onze prijzen, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast kan je te allen tijde je huur opzeggen. De huur van je elektrische Cycly fiets is maandelijks opzegbaar, zonder bijkomende kosten of verplichtingen. Jij levert je fiets in, wij doen de rest. Zo kan de volgende huurder ook mooie en veilige kilometers maken met jouw ingeleverde fiets.

Service & Onderhoud

Bij Cycly staat klanttevredenheid centraal. Wij willen dan ook dat elke huurder kan genieten van probleemloze en aangename kilometers. Onze missie om elke huurder zo tevreden mogelijk te maken, start al voordat de klant een fiets huurt bij ons. Ons serviceteam kijkt namelijk elke fiets eerst na, voordat deze meegegeven wordt aan een verhuurder. Maar daar houdt het niet bij op. Ook tijdens de huurperiode staan wij dag en nacht klaar voor onze klanten. Mocht er een defect of een probleem zijn met jouw huurfiets, dan staan wij binnen maximaal 48 uur aan jouw deur om je fiets te repareren. Indien de reparatie niet op locatie uitgevoerd kan worden, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats. Je krijgt dan onmiddellijk een nieuwe huurfiets, waardoor je weer snel je werkzaamheden kan hervatten.