Elektrische fietsen huren voor in Amsterdam

Amsterdam is een stad die zich perfect leent voor fietsen. Het is dan ook niet verrassend dat het huren van een elektrische fiets een steeds populairdere optie wordt onder de bezoekers en bewoners van de stad. Met een elektrische fiets kun je comfortabel en gemakkelijk grotere afstanden afleggen en de bezienswaardigheden van de stad op een duurzame manier verkennen. Er zijn diverse aanbieders van elektrische fietsen die je kunt huren in Amsterdam, en in deze tekst zullen we dieper ingaan op de voordelen van het huren van een elektrische fiets en de opties die beschikbaar zijn in de stad.

Elektrische fiets huren in Amsterdam voor de lange termijn

Het huren van een elektrische fiets voor de lange termijn kan een goede optie zijn als je voor langere tijd in Amsterdam verblijft en op zoek bent naar een comfortabel en duurzaam transportmiddel. Veel aanbieders van elektrische fietsen bieden flexibele huuropties aan, zoals maandelijkse of zelfs jaarlijkse huurcontracten. Dit kan voordelig zijn als je bijvoorbeeld een semester in Amsterdam studeert of als je voor een langere periode in de stad werkt. Het huren van een elektrische fiets voor de lange termijn biedt de vrijheid om de stad te verkennen en te genieten van de vele voordelen van fietsen zonder je zorgen te hoeven maken over de aanschaf- en onderhoudskosten van een eigen fiets. By Cycly huur je een elektrische fiets al vanaf €4 per dag.

De voordelen van elektrisch fietsen in Amsterdam

 1. Efficiëntie: Het grootste voordeel van elektrische fietsen in Amsterdam is dat ze efficiënter zijn dan traditionele fietsen. Met een elektrische fiets kun je gemakkelijk grotere afstanden afleggen zonder dat je vermoeid raakt. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld snel en zonder zweet op je werk aan te komen.

 2. Snelheid: In Amsterdam kan het soms druk zijn op de wegen en kan het verkeer langzaam bewegen. Met een elektrische fiets kun je echter gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren en snel op je bestemming aankomen. Dit is vooral handig als je op tijd op je werk moet zijn of als je een strak schema hebt.

 3. Duurzaamheid: Elektrische fietsen zijn een duurzame en milieuvriendelijke vorm van vervoer. Ze stoten geen schadelijke stoffen uit en dragen daarom bij aan een schonere en gezondere omgeving.

 4. Comfort: Elektrische fietsen bieden meer comfort dan traditionele fietsen. Ze hebben vaak een comfortabel zadel en een geavanceerd veersysteem, waardoor je comfortabel en ontspannen kunt rijden.

 5. Gezondheid: Hoewel elektrische fietsen een motor hebben, moet je nog steeds trappen om vooruit te komen. Dit betekent dat je lichaam nog steeds fysieke inspanning moet leveren, wat goed is voor je gezondheid. Elektrische fietsen zijn daarom een goede optie voor mensen die willen bewegen en actief willen blijven, zonder dat ze zich overmatig hoeven in te spannen.

Financial lease

Modellen vanaf (+ €250 aanbetaling)
79
65 P/ maand (excl. BTW)
 • Bezit je e-bike na 24 maanden
 • Gratis personalisatie en levering
 • Service en onderhoud optioneel
 • All-in verzekering optioneel
Meest gekozen

Abonneren

Modellen vanaf
129 P/ maand (excl. BTW)
 • Huur je e-bike op wekelijkse basis
 • Annuleren wanneer jij wilt
 • Inclusief service & onderhoud
 • Inclusief all-in verzekering

Kopen

Modellen vanaf
1699
1599 (excl. BTW)
 • Koop je e-bike direct
 • Inclusief garantie
 • Onderhoud en verzekering optioneel
 • Gratis personalisatie en levering

Elektrische fiets kopen in Amsterdam

Er zijn situaties waarin het kopen van een fiets een betere optie kan zijn dan het huren of leasen van een fiets. Ten eerste kan het kopen van een fiets voordeliger zijn als je deze voor een langere tijd gebruikt, omdat de kosten van het huren of leasen van een fiets op de lange termijn hoger kunnen uitvallen. De elektrische fietsen van Cycly zijn dan ook direct te kopen. Wil je graag meer weten over onze fietsen of wil je graag een proefrit boeken? Neem dan contact met ons op en dan zorgen we dat we binnenkort bij jou op de stoep staan! 

Elektrische fiets Amsterdam

E-bike leasen in Amsterdam

Bij Cycly kan je elektrische fietsen leasen zonder zorgen en hoge kosten. Je betaalt maandelijks een klein bedrag, waardoor je na de leasetermijn van 24 maanden volledig eigenaar bent van de elektrische fiets. Ons team staat altijd voor jou klaar. Zo ben je verzekerd van goed onderhoud en een lange levensduur van je geleasede fiets. Een elektrische fiets leasen was nog nooit zo eenvoudig!