Bezorgfiets kopen bij Cycly

De vraag naar elektrische bezorgfietsen stijgt jaar na jaar. Meer en meer mensen besluiten over te stappen van een gewone fiets op een elektrische fiets. Dit fenomeen doet zich ook voor in de wereld van het bezorgen. Een e-bike bezorgfiets is dan ook veel sneller en gemakkelijker om te gebruiken in de stad. Daarom kiezen bijna alle bezorgers tegenwoordig voor een elektrische bezorgfiets. Bij Cycly kan je een direct leverbare bezorgfiets kopen voor een aantrekkelijke prijs. Zo kan jij op een hoog tempo en op een comfortabele wijze je bestellingen rondbrengen.

bezorgfiets kopen

Hoe werkt het kopen van een elektrische bezorgfiets bij Cycly?

Het kopen van een elektrische bezorgfiets is zeer gemakkelijk bij Cycly. Via onze site kan je een bezorgfiets volledig naar jouw wens samenstellen. Nadat je de kleur van de fiets gekozen hebt, kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze wordt zo snel mogelijk beantwoord door ons team, waardoor jij al heel gauw een beeld krijgt van de kostprijs van jouw elektrische Cylcy. Nadat je de fiets betaald hebt, wordt je fiets zo snel mogelijk geleverd door ons team. Dit is volkomen gratis, wel zo makkelijk!

Hoeveel kost een elektrische fiets bij ons?

Een elektrische bezorgfiets koop je bij Cycly al vanaf 1599 euro (exclusief BTW). Jouw cycly wordt na bestelling gratis thuis geleverd en gepersonaliseerd volgens jouw wensen. 

Tijdens het bestellen van een elektrische bezorgfiets kan je het gewenste aantal stuks opgeven. Indien je meerdere Cylcy’s wenst te kopen, kan je genieten van een korting. Deze zal duidelijk weergeven worden in je persoonlijke offerte. Onze offertes zijn steeds transparant en duidelijk, zo weet je altijd exact wat de prijs van jouw elektrische bezorgfiets bedraagt.

Veel bezorgers kiezen tegenwoordig een elektrische fiets boven een auto of een scooter, want dankzij een elektrische fiets heb je namelijk geen brandstofkosten meer. Hierdoor kan je als bezorger of als vrijetijdsfietser veel goedkoper rondrijden. Niet alleen bespaar je op brandstofkosten, maar je wint ook op het vlak van snelheid. Je bent namelijk veel beweeglijker en sneller met je elektrische fiets in grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. Zo kan je meer bestellingen doen, en dus meer verdienen als bezorger. Of je kan als vrijetijdsfietser sneller naar je favoriete restaurantje in de stad fietsen.

Je bent overigens niet alleen sneller in een drukke stad, je bent ook milieubewuster aan het rondrijden dankzij een elektrische fiets. Met behulp van een elektrische fiets van Cycly stoot je geen schadelijke stoffen uit tijdens het rondrijden. Zo draag ook jij je steentje bij aan een betere wereld!

Elektrische fiets zakelijk kopen bij Cycly

Bij Cylcy kan je ervoor kiezen om een elektrische fiets zakelijk te kopen. Dit is in veel gevallen de voordeligste optie voor zelfstandigen. Je kan ons steeds contacteren indien je vragen hebt over zakelijk kopen. Naast kopen bieden wij jou ook nog de optie om onze elektrische fietsen te leasen. Dit is in sommige gevallen ook interessant voor zelfstandigen. Als derde optie bieden wij ook de mogelijkheid tot huren aan. Dit kan interessant zijn voor bijvoorbeeld zzp’ers die maar in bepaalde periodes van het jaar de elektrische fiets gebruiken.

Zijn er verschillende modellen beschikbaar?

Bij Cylcy kan je tijdens de aankoop van je elektrische fiets uit 1 model kiezen. Dit model is dan ook voor nagenoeg alle doeleinden geschikt én is te verkrijgen in 2 kleuren. Dit maakt dat wij aan ieders wens kunnen voldoen. Bovendien valt de fiets volledig te personaliseren. Hierdoor kan je gratis reclame voor je bedrijf laten aanbrengen op je elektrische bezorgfiets.

Ons beschikbaar model is geschikt voor iedere bezorger. Je kan zelfs het aantal boxen selecteren. Zo kan jij op eenvoudige wijze je bestellingen rondbrengen. Dankzij onze optionele service kan jij ervoor zorgen dat je fiets steeds in topconditie is. Zo vermijd je technische defecten tijdens het rondbrengen van je bestellingen.

Is mijn bezorgfiets personaliseerbaar?

Bij Cylcy kan je jouw elektrische bezorgfiets volledig volgens jouw wensen laten personaliseren. Dit is voornamelijk interessant voor mensen met een eigen bedrijf. In dat geval kan je jouw elektrische fiets laten personaliseren volgens de huisstijl van je bedrijf. Dit zorgt voor gratis reclame en aandacht tijdens het rijden. Bovenop een gratis thuislevering wordt jouw Cycly ook bij jou thuis volledig gepersonaliseerd.

Is de fiets voor dames en heren?

Onze elektrische fietsen zijn zowel voor dames als voor heren geschikt. Onze fietsen vallen makkelijk af te stellen, waardoor iedere persoon veilige en comfortabele ritjes kan maken op zijn/haar Cylcy. Tijdens het aanvragen van jouw offerte kan je kiezen uit een zwarte of witte framekleur. Dit maakt dat iedere persoon de Cylcy van zijn/haar dromen kan bestellen.

Kan ik ook een tweedehands elektrische bezorgfiets kopen bij jullie?

Bij Cylcy is het mogelijk om een tweedehands elektrische fiets te kopen in nieuwstaat. Dit is zeer uniek in Nederland en wordt door veel mensen als een budgetvriendelijke optie beschouwd. Onze 2e hands elektrische fietsen rijden zoals een nieuwe fiets, omdat wij deze fietsen volledig opknappen voordat ze verkocht worden. 

De tweedehands fietsen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld eerder gebruikt als Cycly huurfietsen. Dit maakt dat wij de volledige geschiedenis van de fiets kennen. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat je tweedehands fiets aanvoelt als een gloednieuwe.

Kan ik mijn elektrische fiets op afbetaling bij jullie kopen?

Bij Cylcy is het niet mogelijk om een elektrische fiets te kopen op afbetaling. Daarom bieden wij jou alternatieve opties aan. Je kan bij ons namelijk ook elektrische fietsen huren of leasen in plaats van kopen. Bij leasing moet je maandelijks een klein bedrag aan ons betalen, waarna je na 24 maanden al de volledige eigenaar bent van de elektrische leasefiets. Deze optie is dus in grote lijnen gelijk aan het kopen van een elektrische fiets op afbetaling. Deze optie wordt dan ook door veel mensen gekozen die liever niet in 1 keer hun fiets volledig betalen. Als derde optie bieden wij ook de mogelijkheid tot huren aan. Dit kan interessant zijn voor mensen die enkel in bepaalde periodes van het jaar hun elektrische fiets gebruiken.

Welke levering & service kan ik verwachten?

Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Onze missie is dan ook om elke klant tevreden te maken zijn/haar elektrische fiets van Cylcy. Daarom bieden wij bij elke fiets gratis levering aan. Zo krijg jij jouw fiets probleemloos en gratis geleverd bij jou thuis of op kantoor. Een elektrische fiets kopen was nog nooit zo makkelijk!

Bovendien hebben we bij Cycly een enorme passie voor fietsen. Dit maakt dat wij het heel belangrijk vinden dat elke elektrische fiets van Cycly een zo lang mogelijke levensduur heeft. Daarom bieden wij jouw optioneel de mogelijkheid tot onderhoud aan. Hiervoor betaal je slechts 10 euro per week. Dankzij regelmatig onderhoud verleng je de levensduur van jouw elektrische fiets aanzienlijk. Mocht er toch onverwachts een defect of probleem opduiken, dan komen onze gecertificeerde monteurs bij jou op locatie langs om de reparatie aan jouw Cycly uit te voeren. Indien jouw Cycly niet ter plekke door onze monteur gerepareerd kan worden, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats en zorgen wij onmiddellijk voor een vervangende e-bike. Zo kan jij in no-time weer veilig en comfortabel de weg op.

Kan ik mijn elektrische bezorgfiets verzekeren?

Bij Cylcy vinden wij het niet alleen belangrijk dat je comfortabele kilometers kan afleggen met jouw Cylcy, we vinden het namelijk ook erg belangrijk dat jij die kilometers met een gerust hart en zonder zorgen kan afleggen. Daarom bieden wij jou een optionele fietsverzekering aan. Dit gebeurt via onze trouwe partner Mmobility. Dankzij hen kunnen wij jou een WA+ verkeersongevallen opzittende verzekering aanbieden. Met onze verzekering ben je verzekerd voor alle schade die jij of je werknemer met een Cycly toebrengt aan derden, alsook letselschade bij de werknemer of bij jouzelf. Kortom; als werkgever heb je het risico voor jezelf en voor je werknemer perfect geregeld.

Zo’n verzekering kost je slechts 6 euro per week. Indien je deze optie neemt in combinatie met onze service en onderhoud, betaal je slechts 15 euro per week. Dankzij deze optionele extra’s kan je genieten van veel veilige kilometers en een langere levensduur van je elektrische bezorgfiets.

Service & Onderhoud

Een e-bike heeft preventief onderhoud nodig en daar dien je normaal gesproken rekening mee te houden, maar niet bij Cycly. Om jouw Cycly een zo lang mogelijke levensduur te geven raden wij je aan om gebruik te maken van onze service. Dankzij onze service kan je jezelf besparen van eventuele hoge kosten bij een fietsenmaker wanneer er een onverwacht defect zou optreden aan jouw elektrische fiets. 

Bij zo’n onverwacht defect komen onze gecertificeerde monteurs gratis bij jou op locatie langs om de reparatie aan jouw Cycly uit te voeren. Indien jouw Cycly niet ter plekke door onze monteur gerepareerd kan worden, nemen wij jouw Cycly mee naar onze werkplaats en zorgen wij onmiddellijk voor een vervangende e-bike. Je kan al gebruik maken van onze service en onderhoud voor slechts 10 euro per week. Zo kan jij altijd veilige fietstochten maken.